Press "Enter" to skip to content

Bruk alltid kredittkort i utlandet

Når du er i utlandet, enten det er på ferie eller i forbindelse med jobb, vil det alltid lønne seg å bruke kredittkortet fremfor ditt vanlige bankkort knyttet til brukskontoen din. Det er det flere grunner til.

For det første står du langt sterkere hvis du betaler med kredittkort hvis du skulle være så uheldig å bli utsatt for en svindel, noe dessverre stadig flere blir selv i 2018. Du har større muligheter til å få tilbake pengene dine hvis du betaler med kredittkort, enn det er hvis du betaler med ditt vanlige bankkort fra Visa eller mastercard.

I tillegg unngår du at for eksempel hoteller eller leiebilfirmaer trekker et depositum fra brukskontoen din hvis du betaler med et kredittkort i stedet. Når du betaler med kredittkort når du er på reise i utlandet, får du også mulighetene til å se over alle utgifter når du kommer hjem, før du betaler regningen til kredittkortselskapet. Ta derfor vare på alle kvitteringer.

Enkelt å betale med kredittkort

Det er også enkelt å betale med kredittkort i utlandet, ettersom det er over 32 millioner brukersteder verden rundt som aksepterer kredittkort som betalingsmiddel. Det er med andre ord vanskeligere å finne en restaurant som ikke tar kredittkort enn å finne en som gjør det.

Bruk også kredittkort når du handler på nett

Når du shopper i nettbutikker, som stadig flere nordmenn gjør, vil det også alltid lønne seg å betale med kredittkort. Tenk deg følgende scenario: Du finner et klesplagg du bare må ha til en overkommelig pris i en eller annen nettbutikk. Du legger inn bestilling, betaler med kort og venter på å få levert varene. Så går nettbutikken konkurs før du mottar det du har bestilt. Da vil du stå mye sterkere med tanke på å få tilbake pengene du har betalt hvis du har betalt med kredittkort, enn du gjør hvis du har betalt med bankkortet som er knyttet til brukskontoen din i banken du bruker.

Kredittkortet som er best for deg

Lurer du på hvilket kredittkort som er best for deg og dine behov, er det lureste du kan gjøre å oppsøke FinansTopp, som er en gratis sammenligningstjeneste for kredittkort og forbrukslån i Norge. Der vil du finne oppdatert og objektiv informasjon om alt du trenger å vite, som for eksempel renter, vilkår og betingelser på de ulike kredittkortene. Du vil også få en full oversikt over hvilke fordeler de ulike kredittkortene vil gi deg, enten det er snakk om rabatt på flybilletter, drivstoff, klær, eller cashback på all bruk. Det beste av alt er at tjenesten er helt gratis for deg.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *