Press "Enter" to skip to content

Slik velger du kredittkort

Det er mange banker og finansinstitusjoner som tilbyr kredittkort i Norge, og det er ikke alltid så lett å vite hvilket kredittkort som er det beste for deg og din økonomiske situasjon.

Mens noen kredittkort gir deg rabatt på alt fra flybilletter til bensin og diesel, gir andre kredittkort deg cashback på all bruk eller rabatter i ulike nettbutikker. Derfor bør du tenke over hva du primært kommer til å bruke kredittkortet ditt til før du bestemmer deg for hvilket kredittkort du skal velge.

Gratis sammenligningstjeneste for kredittkort og forbrukslån i Norge

Ved å bruke en gratis sammenligningstjeneste for kredittkort og forbrukslån kan du i ro og mak lese omtaler og sammenligne vilkår og betingelser hos de ulike banker og finansinstitusjoner som tilbyr kredittkort i Norge. FinansTopp er en slik tjeneste. Du kan også søke om kredittkort direkte fra portalen.

Det lønner seg sjelden eller aldri å kaste seg over det første og beste tilbudet du ser, så også når det gjelder kredittkort. Det er til dels store forskjeller på renter, vilkår og betingelser når du sammenligner de ulike kredittkortene der ute. Ta deg derfor tid til å sammenligne flere kredittkort før du tar valget ditt.

Du bør blant annet sjekke hvor lang rentefri betalingsutsettelse du blir tilbudt på kortet, og selvfølgelig den effektive renten hvis du velger å ikke betale ned hele beløpet du har brukt innen denne perioden. Det kan også være lurt å sjekke om det er en reiseforsikring inkludert i kredittkortet, hvis du betaler minimum 50 % av reisen transportkostnader med kortet. Flere kredittkort tilbyr inkludert reiseforsikring, noe som kan spare deg for unødvendige ekstrautgifter i annen reiseforsikring.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *